Solarno grijanje kuće

Solarno grijanje putem solarnih kolektora u ovo doba povećanja cijena energenata sve je traženiji oblik grijanja i pipreme tople vode. Navodimo Vam pušten u probni rad niskoenergetski objekt u okolici Pule (Istra). Rječ je visokokvalitenoj solarnoj podstanici čiju bazu čini ACV-ov Multi Energy tank-in-tank akumulacijski spremnik od 800 L. ACV uvodi kao potvrdu besprijekorne reputacije ...

Centrometal TB 800 toplovodni inox bojler

Karakteristike
Volumen (l) : 800
Dostava:
Isporučivo: Da
Broj proizvoda po pakiranju: 1
Ukupna masa: 230 Kg
Cijena za gotovinu: 16.700.00 kn
Price / Preis: 2.227.00 EUR
Cijena za kartice: 17.953.00 kn
Posjeta: 1031
Opis proizvoda

Toplovodni bojleri TB volumena 300, 600 i 800 litara namijenjeni su zagrijavanju i akumuliranju potrošne tople vode spajanjem na krug kotla u kotlovnici ili na neki drugi izvor topline unutar nekog tehnološkog procesa.

Često se ugrađuju uz solarne sisteme kao dodatna akumulacija, uz solarne bojlere STEB i KSB. Bojleri su izrađeni iz visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, čime su zagarantirani visoki higijenski uvjeti. Korištenjem modernih tehnologija i provjerenih tehničkih rješenja, omogućen je visok koeficijent prijelaza topline i zanemarivi gubici na okolinu. Izrađeni su u skladu s normom ISO 9001/2000.

Karakteristike toplovodnih bojlera TB: tb_veci_isporuka.jpg

Toplovodni bojleri TB volumena 300, 600 i 800 litara namijenjeni su zagrijavanju i akumulaciji potrošne tople vode spajanjem na krug kotla u kotlovnici ili na neki drugi izvor topline unutar nekog tehnološkog procesa.
Bojleri su izrađeni od kvalitetnog nehrđajućeg čelika, čime su zagarantirani visoki higijenski uvjeti.
Bojleri su opremljeni regulacijom cirkulacijske crpke kruga kotla. Pružaju udobnost velike količine tople vode, zbog brzog zagrijavanja velikom ogrjevnom površinom cijevnog izmjenjivača.
Mjesta za priključke su smještena sa zadnje strane, što omogućuje jednostavno i brzo spajanje na instalaciju.
Sva potrebna ožičenja i osjetnici su tvornički ugrađeni, a moguća je ugradnja dodatnih osjetnika u dodatni tuljac kapilarnih osjetnika na zadnjoj strani bojlera.
Izolacijski sloj mineralne vune na Alu-foliji debljine 80 mm učinkovito štiti bojler od toplinskih gubitaka.

Mogućnost povezivanja bojlera TB u sustav:
Bojleri TB mogu biti povezani u sustav s kombiniranim kotlovima i kotlovima na biomasu te s uljno-plinskim kotlovima zbog dogrijavanja ili sa solarnim bojlerima zbog povećanja akumulacije.