Solarno grijanje kuće

Solarno grijanje putem solarnih kolektora u ovo doba povećanja cijena energenata sve je traženiji oblik grijanja i pipreme tople vode. Navodimo Vam pušten u probni rad niskoenergetski objekt u okolici Pule (Istra). Rječ je visokokvalitenoj solarnoj podstanici čiju bazu čini ACV-ov Multi Energy tank-in-tank akumulacijski spremnik od 800 L. ACV uvodi kao potvrdu besprijekorne reputacije ...

Lentherm Invest solarni bojleri

Lentherm Invest solarni bojleri Lentherm Invest proizvodi visokoučinske solarne bojlere izrađene od kvalitetnog čelika. Bojleri su dvostruko emajlirani i opremljeni zaštitnom Mg-anodom. Izolacija je iz tvrdog poliuretana izrađen po DIN standardima da spriječi toplinske gubitke. Poliuretan je bez freona i kao takav bezopasan za okolinu. Vanjski plašt je od polistirola ili sky-a.

 

 

 

Mogućnost ugrađivanja El. grijača, automatike, termometra.

 

 

Lentherm Invest OWL

OWL – Bojler s jednim izmjenjivačem topline

OWL modeli : 130 , 160 , 200 , 300, 400, 500, 800, 1000 litara

Ugrađen je emajlirani izmjenjivač topline izveden od glatkih cijevi koji osigurava brzo zagrijavanje i dugi vijek trajanja. Mogućnost ugrađivanja El. grijača snage 2kW, 3kW i 6kW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lentherm Invest LGVLGV - Ležeći bojler s jednim izmjenjivačem topline

LGV modeli: 80 , 120 litara

Ležeći grijač vode izrađen od kvalitetnog čeličnog lima R St. 37.2. LGV bojleri su dvoslojno vruće emajlirani – keramik emajl. Imaju ugrađenu Mg-anodu, termometar i El. grijač sa regulacijom. LGV bojleri odlikuju se suvremenom konstrukcijom, estetskim oblikom i kvalitetnom izradom.

 

 

 

Lentherm Invest NGVNGV - Samonosivi bojler s jednim izmjenjivačem topline

NGV modeli: 150 , 200 litara

Samonosivi grijači vode pogodni za kotlove kojima služe kao nosač i mogu se smjestiti i na jako malim prostorima. Ugrađen je veliki trapezasti imjenjivač topline od glatkih cijevi. Mogućnost ugrađivanja El. grijača s priključkom 5/4“.

 

 

 

 

Lentherm Invest SGL

SGL -  Solarni bojler s dva izmjenjivača topline

SGL modeli: 200 , 300 , 400 , 500 litara

Ugrađena su dva emajlirana izmjenjivača topline izvedena od glatkih cijevi koje osiguravaju brzo zagrijavanje i dugi vijek trajanja. Solarni bojleri SGL imaju ugrađeni termometar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lentherm Invest SGV-N

SGV-N – Solarni bojler s dva izmjenjivača topline i automatikom

SGV-N modeli: 200 , 300 , 400 , 500 litara

Visokoučinski bojleri sa dva toplinska izmjenjivača od glatkih cijevi koje osiguravaju brzo zagrijavanje i dugi vijek trajanja. Ugrađen je El. grijač 2 -3 kW. SGV-N bojleri su opremljeni dvokružnom regulacijom koja omogučava automatsko djelovanje i digitalni prikaz temperature.