Solarno grijanje kuće

Solarno grijanje putem solarnih kolektora u ovo doba povećanja cijena energenata sve je traženiji oblik grijanja i pipreme tople vode. Navodimo Vam pušten u probni rad niskoenergetski objekt u okolici Pule (Istra). Rječ je visokokvalitenoj solarnoj podstanici čiju bazu čini ACV-ov Multi Energy tank-in-tank akumulacijski spremnik od 800 L. ACV uvodi kao potvrdu besprijekorne reputacije ...

Seltron SGC solarni diferencijalni regulatori

Seltron SGC solarni diferencijalni regulatori U više navrata navodili smo važnost uvođenja regulacije sustava grijanja i moguće uštede energije, a samim time i smanjenje troškova do 24% ovisno o energentu i ulaznim parametrima objekta.

 

Seltron je u 2011. predstavio nove regulatore grijanja WDC koji predstavljaju zamjenu dosadašnjih Promatica D10 i D20. Kompaktni regulator CMP25 nadograđen je na inačicu CMP25-2 dok su se promjene dogodili i kod SGC diferencijalnim automatika.


Kao i dosada prednost ovih regulatora je kompaktna izvedba, pouzdanost i izuzetna jednostavnost korištenja primjenom tzv. "plug and play" sustava odabira shema i parametara.DIFERENCIJALNI REGULATOR SGC 26

Seltron SGC 26Složeni diferencijalni regulator koji zadovoljava najveći broj zahtjeva kada je u pitanju punjenje akumulacijskih spremnika toplinom korištenjem solarne energije i alternativnog izvora za dogrijavanje.

 

 

 

 

 

 

 

Seltron SGC 26