Solarno grijanje kuće

Solarno grijanje putem solarnih kolektora u ovo doba povećanja cijena energenata sve je traženiji oblik grijanja i pipreme tople vode. Navodimo Vam pušten u probni rad niskoenergetski objekt u okolici Pule (Istra). Rječ je visokokvalitenoj solarnoj podstanici čiju bazu čini ACV-ov Multi Energy tank-in-tank akumulacijski spremnik od 800 L. ACV uvodi kao potvrdu besprijekorne reputacije ...

Austria Email solarni bojleri AKCIJA

Datum objave: 14.07.2013
U kategoriji emajliranih solarnih bojlera sa jednom ili dvije spirale u mogućnosti smo Vam ponuditi vrhunske proizvode austrijskog proizvođača Austria Email. Jedan od najvećih proizvođača spremnika potrošne tople vode u većini slučajeva pod nazivom nekog drugog branda iz podrčuja grijanja.

 

Kao i kod drugih proizvođača dostupni su modeli 200, 300 i 500 L sa jednim ili sa dva izmjenjivača, te veliko litražni spremnici sa uronjenim spremnikom sanitarne vode i solarnom spiralom za pripomoć u dogrijavanju.

HT modeli do 500 L isporučuju se sa izolacijom od tvrde poliuretanske pjene i limene oplate što daje vrlo visoki stupanj očuvanja akumulirane energije.

Austria Email HT bojleri

Cijene solarnih bojlera