Solarno grijanje kuće

Solarno grijanje putem solarnih kolektora u ovo doba povećanja cijena energenata sve je traženiji oblik grijanja i pipreme tople vode. Navodimo Vam pušten u probni rad niskoenergetski objekt u okolici Pule (Istra). Rječ je visokokvalitenoj solarnoj podstanici čiju bazu čini ACV-ov Multi Energy tank-in-tank akumulacijski spremnik od 800 L. ACV uvodi kao potvrdu besprijekorne reputacije ...

100% sigurni solarni sustavi

U suradnji sa partnerima Grawe Hrvatska i ACV Hrvatska od sada Frigosan Vam prilikom odabira viskokvalitetnih i efikasnih solarnih sustava zagrijavanja potrošne tople vode i / ili pripomoći grijanju poklanja policu osiguranja opreme i građevinskog dijela Vašeg doma.

Na taj način već dosada dokazana efikasnost ACV komponenta solarnih sustava i elemenata produkcije tople vode dolazi u Vaš dom i pruža Vam 100% sigurnost i udobnost.

Iako pouzdani sustavi s vrlo dobrim garantnim uvjetima, ovise o vremenskim nepogodama i ekstreminim uvjetima kao što su jak vjetar, kiša, snjeg i led, tuča,... U prvoj fazi ovog projekta od 01.06. pružamo Vam sigurnost putem kasko osiguranja opreme i objekta od eventualnih mehaničkih oštećenja, dok ćemo u drugoj fazi pustiti u rad 24 satni nadzor solarnih sustava koji će u potpunosti optimizirati efikasnost niskoenergetskih sustava, a time će i sva Vaša briga oko solarnog sustava otići u povijest.

Svu brigu prepustite nam s povjerenjem!